Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kompleksine mokslo saka, tirianti rytu saliu gamta, ekonomika, istorija, rytu tautu buiti, kalbas, literatura, mena, religija, filosofija,
Kompozicinis zeldynu elementas, kurio paskirtis - gelemis papildyti ir pagyvinti medziu bei krumu derinius, gazonus,
Kompozitorius parases simfonines poemas "Miske" ir "Jura",
Kompozitorius, kurio 9-osios simfonijos adaptuota istrauka tapo Europos Sajungos himnu,
Kompozitorius, oratorijos "pasaulio sutverimas" autorius,
Kalnų g., Žeimių k., Varėnos r. sav.,
Nemuno g., Žeimių k., Varėnos r. sav.,
Klevų g., Žilinėlių k., Varėnos r. sav.,
Pušyno g., Žilinėlių k., Varėnos r. sav.,
Alyvų g., Žilinų k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 3 kiaušiniai 200 g cukraus 150-200 g miltų Suflė: 20 g želatinos 5-6 apelsinai 500 ml grietinėlės, 33-35% 200 g cukraus
Gaminimas: Želatiną
užpilame 150 ml vandeniu ir paliekame brinkti 1 valandai. Biskvitui: kiaušinius išplakame su cukrumi ir gerai įmaišome miltus. Supilame į kepimo formą (turėjau stačiakampę). Kepame 180° C laipsnių orkaitėje 30-35 minutes. Suflė: išspaudžiame iš apelsinų sultis. Turėtų gautis apie
250 ml. Želatiną kaitiname, kol ištirpsta, bet neužviriname. Grietinėlę išplakame su cukrumi. Įmaišome sultis ir želatiną. Šį kremą supilame ant atvėsusio biskvito ir dedame į šaldytuvą 7-8 valandoms.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 3 kiaušiniai 150 g cukraus 150-200 g miltų Sufle: 20 g želatinos 200-250 ml apelsinų sulčių (jei šviežios sultys, reikės 4-5 apelsinų) 500 ml grietinėlės, 33-35% 150
g cukraus
Gaminimas: Išplakite kiaušinius su cukrumi. Po to įmaišykite miltus. Supilkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (turėjau 20x30x5 cm). Kepkite 35 minutes 180° C laipsnių orkaitėje. Želatiną užpilkite 100-1500 ml šalto vandens ir palikite
brinkti bent 20 minučių. Po to ištirpinkite ant nedidelio kaitrumo ugnies. Įmaišykite cukrų, po to kai šiek tiek pravės įmaišykite grietinėlę ir apelsinų sultis. Suflė masę supilkite ant atvėsusio biskvito. Dėkite į šaldytuvą 7-8 valandoms, kad sustingtų. Puošti pagal savo
fantaziją. Labais skanu ir paprasta :)
|
|
|
|
|