Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
klaipedoje,
??????????,
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame buvo pastatytas sestasis pasaulio stebuklas - statula Saules dievui Helijui,
Miestas, kuriame buvo uzregistruota zemiausia temperatura Lietuvoje,
Miestas, kuriame dirba Europos Sajungos parlamentas,
Miestas, kuriame du kartus ivyko vasaros olimpines zaidynes,
Miestas, kuriame gaminami "Baltosios varneles" ledai,
Šiaurės skg., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Šmuškevičiaus a., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Šviesos g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Taikos g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Tiesioji g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:: Įdarui: 400 g grybų (naudojau baravykus) 100 g ryžių 1 vnt svogūnas Žiupsnelis Santa Maria citrinpipirių 2 šaukštai grietinės Žiupsnelis džiovintų jūros kopūstų Tešlai: 500 kg
miltų 200 g margarino 100 g grietinės 3 kiaušinių Šiek tiek druskos
Gaminimas: Grybus nuplauname, apverdame, vėliau supjaustome smulkiais gabaliukais (arba tiesiog naudojame paruoštus žiemai iš stiklainio). Svogūną taip pat supjaustome, ryžius išverdame
pasūdytame vandenyje. Vėliau viską sudedame į keptuvę, įberiame cirinpinirių ir grietinės. Viską kelias minutes patroškiname grietinėje ir mūsų įdaras jau paruoštas. Į miltus sumetame margarino gabaliukus, rankomis jį išminkome. Tada įmušame tris kiaušinius ir vieną baltymą (vieną trynį
paliekame tepimui), įberiame druskos, įdedame grietinę. Minkome iki tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešla turėtų pastovėti šaldytuve ~30 min. Išimame tešlą iš šaldytuvo ir suformuojame rutuliukus, juos iškočiuojame, į vidurį dedame įdarą ir suformuojame pyragėlius. Juos patepame likusiu kiaušinio
tryniu (kad gražiai apskrustų). Pašauname į orkaitę ir laukiame, kol jie taps "auksiniai” – apie 30 min. P.S. Iš šitos masės gaunasi apie 30 nedidelių pyragėlių.
|
|
|
|
|