Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokiame rajone 1336m. vokieciai buvo pastate Marienburgo pili,
Teiginys, pagal kuri upes, tekancios dienovidziu kryptimi, turi vagos tendencija pasistumeti siaures pusrutulyje i desine, o pietu pusrutulyje? i kaire,
Vulkanines kilmes uoliena,
Cekijos disidentu grupe, pradejusi veikti 1977 m.; reikalavusi, kad valdzia laikytusi Helsinkio susitarimu ir JTO isipareigojimu,
Ilgas, zvynuotas, lankstus roplys; daznai nuodingas,
Sudervėlės g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Šaltinių g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Technikos 1-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Technikos 2-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Technikos 3-ioji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg miltų (Extra) 0,5 stiklinės cukraus 1 šaukštas aguonų 0,7 l pieno 0,3 l vandens mielių labai nedaug (10-20 g) Santa Maria druskos pagal skonį 2 šaukštai
aliejaus
Gaminimas: Miltus supilti (persijoti) į didelį dubenį.Įberti žiupsnį druskos, supilti aguonas. Pašildome pieną (truputį), supilame į jį šiltą vandenį, ištirpiname cukrų, sutrupiname mieles. Viską gerai išmaišome. Įpilame aliejų. Visą pagamintą skystį iš palengvo
pilame į miltus, maišome. Po to minkome, kol tešla nelimpa prie rankų. Tešla gaunasi tokia tampri. Dedu į dubenį ir iš viršaus apdengiu maistine plėvele (kad neapdžiūtų ).Imu iš krašto (atsipjaunu peiliu) juostomis.Volioju volelius ir pjaustau nedideliais gabalėliais, vis pabarstau miltais. Į
kepimo skardą tiesiu kepimo popierių, pabarstau miltais. Kūčiukus beriu bet kaip (paliekant nedidelius tarpelius, nes jie pakyla). Šaunu į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepu, kol gražiai apgelsta. Visą laiką stebiu, retkarčiais pamaišau. Iškepa puikiai.Kantrybės..Skanaus!
|
|
|
|
|