Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ievos Kalno g., Neringos m., Neringos sav.,
Kalno g., Neringos m., Neringos sav.,
Kopų g., Neringos m., Neringos sav.,
Kuršių g., Neringos m., Neringos sav.,
L. Rėzos g., Neringos m., Neringos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg lydekos 1 bryzelis pasūdytų lašinukų 1 šaukštas druskos "Santa Maria'' juodieji pipirai (žiupsnis) "Santa Maria'' lauro lapeliai (žiupsnis) 1 saujelė džiovintų
petražolių 1 saujelė žalių rozmarinų 1 nedidelė galva česnako 15 g aliejaus "Santa Maria'' aitrioji paprika, milteliai (žiupsnis)
Gaminimas: Lydeką nuskusti, išimti vidurius, galvos nenupjauti. Susmulkinti česnakus, sumaišyti su druska ir prieskoniais. Jais
ištrintą žuvį palaikyti kelias valandas, ar net per naktį. Tuomet įkloti išilgai žuvies po juostelę lašinukų ir užsmaigstyti pilvą dantų krapštukais. Žuvies išorę ištrinti aliejumi ir dėti ant grotelių. Apačioje pastatyti skardą su vandeniu, jei kepame orkaitėje. Kepti apie 40 min. Taip iškepta
lydeka gaunasi nesausa, puri.
|
|
|
|
|