Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalnelio g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Kapų g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Knygnešių g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Krantinės g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Krasnavos g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 indelį žaliųjų alyvuogių (150 g) 2 riekės "Virtuvės mitų griovėjų" juodos duonos 2ų vidutinių pomidorų 1 ryšelį salotų lapų 0,5 ryšelio svogūnų laiškų Krapų 50 g ožkos
sūrio su prieskoniais Citrinos (papuošimui) Alyvuogių aliejaus Druskos, juodų maltų pipirų
Gaminimas: Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite mažomis skiltelėmis, salotų lapus nuplaukite ir supjaustykite, taip pat krapus, svogūnų laiškus susmulkinkite. Viską dėkite į
salotinę, kartu su alyvuogėmis. Alyvuogių aliejų išmaišykite su druską ir juodais maltais pipirais ir apšlakstykite salotas, ant viršaus salotų padėti ožkos sūrio. Papuošti citrinų griežinėliais. Skanaus. Juodą Biržų duoną paskrudinti tosteryje, supjaustyti trikampiukais ir pateikti su gaiviomis
salotomis. (galima šiek tiek patepti ožkos sūrio ant Biržų duonos, kas mėgsta).
|
|
|
|
|