Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Islandijos pl., Kauno m., Kauno m. sav.,
Išlaužo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Aisčio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Ambrazevičiaus-Brazaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Bakanausko g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 tvirtų nedidelių kriaušių (tiks ir Conference) 3 lapeliai šaldytos sluoksniuotos mielinės tešlos 40 g sviesto 90 g cukraus 1 sauja skrudintų migdolų dribsnių 0,5 a.š. malto imbiero 1
vanilės ankšties kelios šakelės šviežio čiobrelio 250 ml 35-36 proc. riebumo grietinėlės 1 v.š. cukraus 0,5 a.š. vanilinio cukraus
Gaminimas: Orkaitę įkaitiname iki 180 ºC. Karamelei įkaitiname keptuvę, sudedame sviestą ir cukrų, nuolat maišome kol karamelė
tampa rudos spalvos. Iškart supilame į kepimo indus, tolygiai paskirstome. Kriaušes nulupame, supjaustome pailgomis skiltelėmis. Vanilės ankštį perpjauname išilgai ir išimame sėklas. Sumaišome kriaušes su skrudintais migdolais ir imbieru bei trupučiu vanilės sėklų ir čiobrelio. Gražiai išdėliojame
kepimo formose ant karamelės. Vaisius kruopščiai uždengiame tešla, ją truputį subadome peiliu. Kepame, kol gražiai apskrus tešla, apie 20 min. Kol kepa aukštynkojai, išsiplakame grietinėlę. Iškepusius pyragėlius apverčiame į lėkštę, puošiame čiobrelių šakelėmis ir patiekiame su grietinėle.
|
|
|
|
|