Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
istrinti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Taikos g., Neringos m., Neringos sav.,
Žaliasis kelias, Neringos m., Neringos sav.,
Ateities g., Pagėgių m., Pagėgių sav.,
Aukštaičių g., Pagėgių m., Pagėgių sav.,
Birutės g., Pagėgių m., Pagėgių sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g grybų 500 g bulvių 200 g grietinėlės 200 g svogūnų Žalumynų (pagal skonį) Druskos (pagal skonį) Juodųjų pipirų (pagal skonį) Augalinio
aliejaus
Gaminimas: Susmulkiname svogūną, grybus (kokių turite prisirinkę ir jau apvirę). Įkaitiname keptuvėje šiek tiek aliejaus ir suberiame svogūnus. Pakepiname 1-2 minutes. Po to sudedame grybus, įpilame 50 ml vandens ir troškiname 30 minučių. Po to sudedame
kubeliais supjaustytas bulves, įpilame dar šiek tiek karšto vandens ir verdame apie 15 minučių. Sudedame smulkintus žalumynus (turėjau krapų). Supilame grietinėlę ir paverdame dar 5 minutes, bet neužviriname. Paskaniname prieskoniais. Gero apetito!
|
|
|
|
|