Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 33-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 35-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Želei: 400 ml konservuotų abrikosų 10 g želatinos 3 šaukštai cukrus Padažui: 300 g braškių 3 šaukštai cukrus 1 šaukštas krakmolo
Gaminimas: Želatiną užpilkite 100
ml šalto vandens. Palaikyti apie 20 minučių ir ištirpinti. Į 500 ml virinto vandens įmaišykite cukrų ir sudėkite susmulkintus abrikosų gabaliukus.Įmaišykite želatiną. Sudėti į formeles. Šaldyti 5-7 valandas. Padažas: Sutrinkite braškes su cukrumi. Supilkite 150 ml vandens
ir pakaitinkite ant nedidelės ugnies, kol cukrus ištirps. 100 ml vandens išmaišyti krakmolą ir supilti į braškių masę. Visą laiką maišant kaitinti apie 1-2 minutes. Atvėsinti. Sustingusį želė desertą patiekti su padažu. Skanaus!
|
|
|
|
|