Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klaipėdos g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Kraštinė g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Liepų g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
M. Dagilėlio g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Naujoji g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Marinuoti paukštienos sparneliai,1 kg Ryžiai, 1 pakelis Česnakas, smulkinti, 3 skiltelės Alyvuogių aliejus, 2-3 šaukštai Petražolė (arba kitokia prieskoninė žolė papuošimui),
truputį Kmynai, truputį Bazilikas, truputį
Gaminimas: Marinuotus vištos sparnelius kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie pusvalandį. Sūdytame vandenyje verdame ryžius. Ant įkaitinto alyviogių aliejaus pakepiname stambiai tarkuotas morkas ir
smulkintą česnaką, beriame kmynų vaisius, druskos, pipirų, baziliko. Nedideliu puodeliu imame virtus ryžius ir dedame į lėkštę (jog gautųsi forma). Užpilame pagaminto padažo ir papuošiame petražole ar kitomis žolelėmis. Šalia dedame keptus vištų (galima ir kalakutienos) sparniukus,
pagardiname padažu. Skanaus!
|
|
|
|
|