Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kuri ribojasi su Kinija,
Valstybe, kuri ribojasi su Rusija,
Valstybe, kurioje kalbama prancuzu ir anglu kalbomis,
Valstybe, kurioje prancuzu kalba yra valstybine,
Valstybe, 1947 m. prisijungusi prie Britanijos sandraugos,
Tuputiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Turgelių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Turniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Turniškių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tuskulėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiuko broilerio 0,5 l šviesaus alaus 5 skiltelių česnako 1 kilogramo bulvių 1 Svogūno 2 v. š. augalinio aliejaus Rozmarino Čiobrelio Paprikos
miltelių Ožragės Druskos
Gaminimas: Į puodą įdėkite vištą, apipilkite ją alumi, gausiai pridėkite prieskonių, trinto česnako, druskos (nebūtina). Vištą įtrinkite ir palikite valandai marinuotis. Tada ant butelio pamaukite vištą ir kepkite 180 ° C
temperatūroje apie 90 minučių. Kepimo metu vis apšlakstyti vištą alumi , jog susidarytų traški plutelė. Likus vištai kepti 40 - 50 minučių, pridėkite pjaustytų bulvių su svogūnais (apšlakstykite jas aiejumi). Skanaus :)
|
|
|
|
|