Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, noveliu rinkiniu "Nuodeguliai ir kibirkstys", "Sventoji Inga", dramu "Pabudimas", "Zvakide", romano "Balta drobule" autorius,
Lietuviu rasytojas, noveliu rinkiniu "Siaures vejas", "Lapkricio saule", apysaku "Balti prejusios vasaros debesys", "Mikelis" autorius,
Lietuviu rasytojas, parases drama "Sarunas",
Lietuviu rasytojas, parases pasakecias "Lapes ir gandro cesnis", "Vilks provininks", "Azuols gyrpelnys", "Rudikis jomarkininks", "Suo didgalvis", "Pasaka apie sudvabali",
Lietuviu rasytojas, pasakeciu "Lape ir juodvarnis", "Lape ir zasys", "Zmogus ir levas", "Aitvarai", "Arklys ir meska", "Erelis, karalius pauksciu, ir gudrybe karaliuko" autorius,
J. Tumo-Vaižganto g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Kapų g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Klevų g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Laukų g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Mokyklos g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g sviesto, kambario temperatūros 150 g cukraus 1 kiaušinio 250 g miltų, persijotų 25 g kakavos miltelių 1 a.š. kepimo miltelių Įdarui: 500 g kreminės
varškės 150 g cukraus 150 g grietinės 1 v.š. krakmolo 1 a.š. vanilinio cukraus
Gaminimas: Tešlos paruošimas. Sviestą ištrinti su cukrumi iki baltos ir vientisos masės. Įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti. Kitame inde sumaišyti miltus, kakavą ir kepimo miltelius.
Miltų mišinį palaipsniui įmaišyti į sviesto ir cukraus masę. Tešla gausis minkšta, lengvai minkoma. Maždaug ketvirtadalį tešlos atidėti. Kepimo formą (aš naudojau 20X30 cm) iškloti kepimo popieriumi arba tiesiog ištepti sviestu. Paimti didįjį tešlos gabalą ir juo iškloti kepimo
formos dugną ir kraštus. Visus įdaro ingredientus sumaišyti ir supilti į formą.
Iš atidėtos tešlos dalies suformuoti nedidelius rutuliukus ir sudėti ant varškės įdaro, lengvai įspausti.
Įkaitinti orkaitę iki 180°C.
Paruoštą pyragą pašauti į orkaitę ir kepti 50 - 60
minučių. Pjaustyti tik pilnai atvėsusį pyragą, nes kitaip įdaras gali ištekėti.
Skanaus!
|
|
|
|
|