Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vieta, kur palaidotas Leninas,
Vieta, kur palaidotas numirelis,
Vieta, kur pardavinejamas alus,
Vieta, kur prekiaujama akcijomis,
Vieta, kur senoves graikijoje vykdavo olimpiados,
Mokyklos g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Obuolių g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
P. Cvirkos g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Rožių g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
S. Nėries g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g margarino 2 kiaušinių 1 stiklinės cukraus 2 - 3 stiklinių miltų 1 a. š. kepimo miltelių 400 ml uogienės
Gaminimas: Sviestą ištirpinti ir atvėsinti, tada sumaišyti
su išplaktais kiaušiniais ir cukrumi. Sudėti kepimo miltelius ir miltus. Tešla turi gautis ne kieta. Tešlą padalinti į 2 nelygias dalis. Mažesnę dalį padėti į šaldytuvą maždaug 1 val. Didesnę dalį tolygiai dėti ant skardos. Tada tolygiu sluoksniu skleisti uogienę. Išimtą iš šaldytuvo tešlos dalį
tarkuojame tambią tarką ir beriame ant uogienės. Kepame 180°C temperatūros orkaitėje 25 - 35 minutes.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g augalinio aliejaus 150 ml grietinėlės 200g cukraus 3 kiaušinų 150 g miltų 0,5 a. š. sodos (sumaišytos su 1 .š. vgrietinės) 0,5 s.š. kepimo miltelių Abrikosų Abrikosų
džemo Kiaušinius gerai
Gaminimas: Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi iki vientisos masės, o tada, palaipsniui, suberkite cukrų ir plakite toliau. Plakant, pilti truputį aliejaus ir sudėti nugesintą sodą. Tada suberti išsijotus miltus su kepimo milteliais ir vėl viską
išplakti. Abrikosų griežinėlius ar puseles sudėkite ant kepimo formos dugno, užpilkite tešlą ir kepkite 200 °C temp. 30 min. Šiltą pyragą aptepti uogiene.
|
|
|
|
|