Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tokios jegos, kuriu atliekamas darbas priklauso nuo kuno judejimo trajektorijos,
Rasytojas, pjesiu? Belaukiant Godo",? Paskutine Krepo juosta",? Laimingos dienos",? Zodziai ir muzika", autorius (liet.) ,
Kokiu skaiciumi prasideda Australijos bruksninis prekinis kodas,
Tusciaviduriai stikliniai vamzdeliai, naudojami megintuveliams termometrams ir kitokiems stikliniams gaminiams gaminti,
Lietuviskas pietryciu vejo pavadinimas,
Beržų g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Bijūnų Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Birutės g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Darbininkų g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos 50 - 70 g raudono vyno 3 svogūnų Kardamono, žirnelių Kardamono, malto Druskos Pipirų
Gaminimas: Svogūną supjaustome griežinėliais ir
pakepiname, kol suminkštės. Tada dedame į tą pačią keptuvę supjastytą nedideliais kubeliais mėsą. Kai kiauliena pradės gražiai skrusti, pilame vyną ir prieskonius bei dar kepame apie 10 minučių. Patiekiame su garnyru. Skanaus.
|
|
|
|
|