Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dirbtuvių g., Aleksandravėlės k., Rokiškio r. sav.,
Kalno g., Aleksandravėlės k., Rokiškio r. sav.,
Taikos g., Aleksandravėlės k., Rokiškio r. sav.,
Vienybės g., Aleksandravėlės k., Rokiškio r. sav.,
Zarasų g., Aleksandravėlės k., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g jautienos Aliejaus 100 g kumpio 3 kiaušinių, virtų 50 g miltų 100 g marinuotų agurkų 150 g svogūnų 40 g garstyčių 50 g medaus Druskos 0,5 stiklinės
sultinio
Gaminimas: Jautieną supjaustyti griežinėliais ir lengvai išmušti. Mėsą keletą valandų marinuoti medaus, garstyčių ir smulkintų svogūnų mišinyje. Ant kiekvieno jautienos griežinėlio tolygiai išdėlioti smulkintus kiaušinius, tada dėti po kumpio griežinėlį, ant kepsnio
krašto dėti po marinuotą agurką ir susukti. Suktinukus susmaigstyti dantų krapštukais. Kiekvieną vyniotinį apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje iš visų pusių (pabarstyti druska). Tada supilti karštą sultinį ir troškinti apie pusvalandį.
|
|
|
|
|