Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sen. Rytu saliu skysciu turio vienetas (10 batu arba 450 litru) ,
Sen. Romos svorio vienetas (12 unciju) ,
Sen. Rusu ilgio matas (1, 067 km) ; Lietuvoje? varsna,
Sen. svorio vienetas; vartotas Babilone, Asirijoje, veliau Graikijoje,
Sen. turio matas, vartotas Lietuvoje XVI-XX a. (apie 0, 25 litro) ,
Kantvainų g., Kantvainų k., Klaipėdos r. sav.,
Priekulės g., Kantvainų k., Klaipėdos r. sav.,
Richardo Kanto g., Kantvainų k., Klaipėdos r. sav.,
Karklininkų g., Karklės k., Klaipėdos r. sav.,
Mokyklos g., Karklės k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušinių 1 stiklinės cukraus 1 a. š. vanilinio cukraus 200 g margarino 50 g pieno 2 v. š. miltų 500 g abrikosų, konservuotų
Gaminimas: Elektriniu
plaktuvu išplakite kiaušinius su cukrumi ir minkštu margarinu. Tada, plakant štluotele, sudėkite vanilinį cukrų su kepimo milteliais, supilkite pieną ir suberkite miltus. Į kepimo formą sudėkite tešlą ir abrikosus. Kepkite 185 °C temperatūros orkaitėje 45
minutes.
|
|
|
|
|