Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žiburėlio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Žiemgalių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Žygeivių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Žilvičių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Žolynų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lydeka arba kita žuvis Pastarnokas Druska, pipirai Aliejus, kepimui Pasninko spirgams: Balta duona Čiobrelio šakelės Druska, pipirai
Gaminimas: Nuvalytą lydeką
supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos. Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių. Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir
supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“.
|
|
|
|
|