Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
istrinti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zmogus, vadovaujantis choro, orkestro, operos ar baketo trupes repeticijoms, spektakliams, koncertams,
Sutepta drabuzio vieta,
Lordo Oliverio Kromvelio titulas,
Kokia sutarti 1922 m. slapta pasirase Vokietija ir TSRS, pagal kuria abi salys susitare ekonomiskai bendradarbiauti,
Duju pavidalo vanduo,
Ateities g., Pakiršinio k., Radviliškio r. sav.,
Draugystės g., Pakiršinio k., Radviliškio r. sav.,
Jaunystės g., Pakiršinio k., Radviliškio r. sav.,
Kaimynų g., Pakiršinio k., Radviliškio r. sav.,
Parko g., Pakiršinio k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Jautienos filė 2 svogūnų 200 gramų baltos duonos (batono) 1 kiaušinio 200 gramų lašinių (rūkytų ir šviežių) 1 šaukšto sviesto 1 stiklinės jautienos sultinio 1
pastarnoko Aliejaus Svogūnų laiškų Čiobrelių šakelių Druskos Pipirų
Gaminimas: Jautienos filė supjaustykite didelėmis plonomis riekelėmis, jas išmuškite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir palikite pusvalandžiui marinuotis. Nupjaukite nuo duonos plutą,
supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį ir įmuškite kiaušinį. Aliejuje apkepkite supjaustytus svogūnus, sumaišykite juos su balta duona, pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais ir čiobrelių šakelėmis.
Paruoštą masę užtepkite ant jautienos riekelių ir suvyniokite, sutvirtindami
siūlu ar dantų krapštukais. Supjaustykite lašinius ir juos paspirginkite aliejuje.
Zrazus sudėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite keletą minučių.
Kai zrazai apskrus, juos užpilkite sultiniu, sudėkite spirgučius, baltą duoną, griežinėliais pjaustytą pastarnoką ir
patroškinkite.
Zrazus išimkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais. Liukusį troškinį sutrinkite, įdėkite šiek tiek čiobrelių šakelių ir patiekite su zrazais.
|
|
|
|
|