Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Molinis, akmeninis arba metalinis sen. graiku indas vynui su auksta kojele, placiu kaklu, dviem ausies pavidalo asomis,
Minkstavabaliai; gyvena ant zydinciu zoliu, krumu,
Argo karalius, Hiponojo sunus, dalyvaves Septyneto zygyje pries Tebus,
Talpine varza,
Koridos dalyvis, ierzinantis buliu raudonu audeklu (kapa) ,
Josvainių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jubiliejaus g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Juodkiškio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Juozo Paukštelio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Juozo Urbšio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g kalakuto kepenėlių 200 g sviesto 1 kiaušinio 6 g druskos 1 a. š. 5 pipirų mišinio 1 a. š. s čiobrelių 100 ml brendžio 50 ml porto arba Madeiros vyno 100
g šalto rūkymo kumpio (nebūtina)
Gaminimas: Kepeneles pamirkyti šaltame vandenyje. Išpjaustyti plėveles. Brendi, vyną, virti, kol liks skysčio tik apie trečdalis buvusio tūrio. Atvėsinti. Sumalti kepenėles. Aš tai darau su elektriniu kombainu ir ,jam dirbant, visus produktus beriu
tokia eilės tvarka: suberiu druską ir pipirus, dedu kiaušinį, supilu išlydytą sviestą, supilu atvėsusį alkoholį, pabaigoje supilu grietinėlę. Viską sumaišius būna grietinėlės tirštumo masė. Kepimo formą išklojau folija. Tada sudėjau juostelėmis supjaustytą rūkytą kumpį ir ant viršaus
supyliau kepenėlių masę. Kepimo formą įstačiau į kepimo skardą su vandeniu. Kepiau parfė 30 min. 160 °C temperatūroje. Atvėsusį parfė išversti į lėkštę ir ragauti.
|
|
|
|
|