Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Birelių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Obuolių Sviesto, formai patepti 160 g kvietinių miltų 210 g miltų 3 kiaušinių Cinamonas
Gaminimas: Obuolius supjaustyti griežinėliais ir išimti sėklas. Gražiai
išdėlioti ant sviestu pateptos skardos (obuolių dėkite pagal skonį, man skaniau kai jū būną daug).Išplakti kiaušinius, palaipsniuis, plakant, supilti cukrų (plakti, kol cukrus ištirps). Tada įmaišyti miltus ir maišyti iki vientisos masės. Tada tešlą užpilti ant obuolių ir kepti 210 ° C
temperatūroje 20 minučių. Pabarstyti cinamonu. Skanaus.
|
|
|
|
|