Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Metamo arba i krepsi lekiancio kamuolio numusimas, leidziamas taisykliu,
Stacionariniu ligoniu ir serganciu gyvunu gydimo istaiga, kurioje be gydymo, dirbamas mokslinis tyrimo darbas,
Optinis prietaisas maziems daiktams stebeti ir matuoti,
Biblinis personazas, Nojaus sunus, pasisaipes is savo tevo nuogumo ir todel Dievo prakeiktas,
Kas pagal legenda sukure pirmaja Jav veliava: Betsy ..... [orig.],
Mačionių g., Petrašiūnų k., Jonavos r. sav.,
Trumpoji g., Petrašiūnų k., Jonavos r. sav.,
Dvaro g., Praulių k., Jonavos r. sav.,
Parko g., Praulių k., Jonavos r. sav.,
Saulės g., Praulių k., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 20 cm skersmens formai reikės
Torto pagrindui: 100 g tirpinto sviesto 200 g sausainių (sumalt arba su smulkintuvu) Įdarui: 250 g maskarponės (naudojau 'Philadelphia') 600 ml
grietinėlės 180 g balto šokolado 90 g cukraus pudros 2 šaukštai vandens 17 g želatinos Juodųjų serbentų putėsiams: 170 g juodųjų serbentų 33 g cukraus (jei trinti be cukraus) 10 g želatinos
Gaminimas: 1. Sausainius sudėkite į plastikinį maišelį ir su
trupinkite kočėlu arba pasinaudokite smulkintuvo pagalba, aš taip ir padariau, sausainiai puikiai susismulkino. Sumaišykite sausainius su tirpintu sviestu. Dėkite sausainių mišinį į formą, gerai suspauskite. Padėkite į šaldytuvą. 2. Grietinėlę išplakite iki tvirtumo, bet ne iki standumo. Dėkite
į šaldytuvą. 3. Kitame dubenyje sumaišykite maskarponę su cukraus pudra, kol masė taps vienalytė. 4. Želatiną užpilkite 50 ml vandens. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite garų vonelėje, jokiu būdu neužvirinkite. 5. Ištirpdykite baltą šokoladą su dviem šaukštais vandens dubenyje pastatytame
ant puodo su verdančiu vandeniu. Supilkite ištirpintą želatiną į šokolado mišinį ir gerai išmaišykite. 6. Supilkite šokolado mišinį į maskarponės mišinį ir gerai sumaišykite. Lėtai įmaišykite išplaktą grietinėlę. 7. Sukrėskite įdarą į formą, išlyginkite paviršių. Dėkite į šaldytuvą
sustingti. 8. Juodųjų serbentų putėsiams uogas kaitinkite ant viryklės, kol išbrinkusi želatina ištirps (želatina užbrinkite 30 ml šalto vandens). Masę pertrinkite per sietelį. Pradėjus stingti serbentus išplakite mikseriu iki masė padvigubės ir pavirs i putas. 9. Kai masė sustings užpilkite
juodųjų serbentų putėsių masę.
|
|
|
|
|