Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mileišiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Įdarui: 500 g mėsos, maltos 1 pundelio žalumynų 200 g sūrio Tešlai: 450 g miltų 230 ml vandens 1 a.š. mielių, sausų 1 v.š. cukraus 0,5 a.š. druskos 50 ml
aliejaus
Gaminimas: Mielės sumaišykite su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus. Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalumynais. Iškočiokite tešlą, ant jos
paskirstykite įdarą ir susukite. Dėkite vyniotinį ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30 - 40 minučių. Ištepkite vyniotinio viršų kiaušiniais, sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę iki 180°C temp. ir kepkite 40 - 45 minučių.
|
|
|
|
|