Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasytojas, romanu "Askanijas", "Dvi karalienes", "Juodoji tulpe", "Karaliene margo", "Po dvidesimties metu" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Baltoji iltis", "Juru vilkas", "Martinas idenas", "Menulio slenis", "Rytas austa", "Smokas Belju", "Trys sirdys" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Broliai karamazovai", "Nusikaltimas ir bausme", "Baltosios naktys", "Idiotas", "Losejas", "Pazemintieji ir nuskriaustieji" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Eugenija Grande", "Tevas Gorijo", "30 metu moteris", "Kurtizaniu spindesys ir skurdas", "Pussesere beta" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Fiesta", "Atsisveikinimas su ginklais", "Kam skambina varpai", "Tureti ir netureti", "Salos vandenyne", "Ir vel pateka saule" autorius (liet.) ,
Šakališkių 3-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 4-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 5-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 6-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 7-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 Napaleono lakštų, arba keptos tešlos lakštai 400 g višties krūtinėlės, virtos Padažui: 200 g majonezo 100 g grietinėlės 150 g kečupo 4 - 5 skiltelių česnako Žalumynų (krapų,
petražilių) Druskos Pipirų Papuošimui: Daržovių
Gaminimas: Gaminam padažą: visus padažui reikalingus ingredientus sumaišome ir pagardiname česnakais, pipirais bei druska pagal skonį (nepamirškite, kad lakštai nėra sūrus, tai
padažas turėtų būti kiek sūresnis). Imam metalinę atidaromą formą. Pradedam sluoksniuoti mūsų užkandinį tortą: 1. Dedam vieną kapotos tešlos lakštą. 2. Sutepam padažu (1/3 viso padažo). 3. Dedam viena dalį vištienos. 4. Dedam antrą kapotos tešlos lakštą. 5. Sutepam padažu
(1/3 viso padažo). 6. Dedam antrą vištienos dalį. 7. Dedam trečią kapotos tešlos lakštą. 8. Sutepam padažu (1/3 viso padažo). 10. Išlyginame padažą bei apibarstome džiuvėsėliais arba tarkuotu sūrių arba sezamo sėklomis. Formą uždengiame maistine plėvele bei dedam į šaldytuvą
(geriausiai per naktį). Kitą dieną atidarome formą, išimam tortą, dedam į lėkštę ir papuošiame. Skanaus.
|
|
|
|
|