Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytoja, romano "Ad astra" autore, pasirasinejusi slapyvardziu Bite,
Lietuviu rasytoja, romanu "Menulio vaikai", "Pragaro sodai", "Ragana ir lietus", "Agnijos magija", publicistines knygos "Istremtas Tibetas" autore,
Lietuviu rasytoja, romanu "Pavasariu audroj", "Aukstuju Simoniu likimas", "Vilius karalius", apysakos "Paskutine Kunelio kelione" autore,
Lietuviu rasytoja, Tibeto kulturos gerbeja,
Lietuviu rasytojas ...... Masiotas,
Žvejonės g., Kalotės k., Klaipėdos r. sav.,
Kalvių g., Kalvių k., Klaipėdos r. sav.,
Kantvainų g., Kantvainų k., Klaipėdos r. sav.,
Priekulės g., Kantvainų k., Klaipėdos r. sav.,
Richardo Kanto g., Kantvainų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg žiedinių kopūstų 20 g citrinos rūgšties 2 valgomųjų šaukštų cukraus 1 litro vandens
Gaminimas: Paruoštus žiedinius kopūstus išskirstykite 3 - 5 cm skersmens žiedynais ir 2-3
min. plikykite verdančiame pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, paruoštame iš produktų skirtų marinatui. Po to atvėsinkite sudėję į šaltą vandenį. Išgriebkite iš vandens, sudėkite į stiklainius ir užpilkite nuoviru, kuriame buvo plikomi. Stiklainius kaitinkite 0,5 l 40 min. (1 l- 60 min.).
|
|
|
|
|