Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Balsių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balstogės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2-2,5 kg vištos, 0,5 l tamsaus nestipraus alaus, 200 ml vandens, 3 skiltelės česnakų, 30 ml citrinų sulčių, Druska, pipirai
Gaminimas: Vištą iš anksto marinuojame su
druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį). Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaite ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.
|
|
|
|
|