Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vlado Grinaveckio g., Šiauduvos k., Šilalės r. sav.,
Antano Baranausko g., Šilų k., Šilalės r. sav.,
Ašučio g., Šilų k., Šilalės r. sav.,
Koplyčios g., Šilų k., Šilalės r. sav.,
Neroto g., Šilų k., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g vištienos filė (ar paruoštas vištienos faršas) 300 g sūrio 3 kiaušinių 100 g žaliųjų žirnelių Druskos Pipirų
Gaminimas: Padarome iš
vištienos faršą. Pridėti prie maltos mėsos žirnius, druskos ir pipirų pagal skonį. Viskas gerai išmaišoma. Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su kiaušiniais. Padėklą iškloti kepimo popieriumi, ištepti aliejumi. Sūrio ir kiaušinių masę tolygiai paskleidžiamos ant popieriaus . Kepkite apie
5 minutes orkaitėje, įkaitintą iki 180 °C temp. Iš vienos pusės kepto lydyto sūrio paskirstyti maltą mėsą ir padengti antrą pusę, sulenkti per pusę kartu su popieriumi. Popieriaus kraštus labai kruopščiai užspausti, kad sultys neišbėgtų. Kepti toje pačioje temperatūroje 30
minučių. Iškepus vyniotiniui, duoti jam atvesti ir tik tada pjaustyti porcijomis.
|
|
|
|
|