Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rimdžiūnų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rimšės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rimties skg., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rimvydo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ringailės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 stiklinių miltų 200 g sviesto 3 kiaušinių 1 žiupsnelio druskos 0,5 stiklinės cukraus 1 a.š. kepimo miltelių (Stiklinė – 220 gramų)
Gaminimas: Sviestą įtarkuojame į
miltus, įberiame kepimo miltelių ir sumaišome (gausis trupinėliai). Kiaušinius suplakame su cukrumi ir išpilame į miltų masę. Išminkome tešlą. Iš tešlos padarome rutuliukus ir sudedam į šaldymo kamerą valandai. Kol tešlą šaldosi ? atšildome juoduosius serbentus (pas mane buvo pertrinti su
cukrumo ir užšaldyti). Galima naudoti ir uogienę. Po valandos tiesiai į kepimui skirtą formą įtarkuojame 2/3 visos turimos tešlos. Sudedam uogienę ir ant viršaus sutarkuojame likusią tešlą. Pašauname į įkaitinta iki 200 °C temp. orkaitę ir kepame 40 min. Prieš patiekiant apibarstome
cukraus pudra. Skanaus.
|
|
|
|
|