Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Želei: 400 ml konservuotų abrikosų 10 g želatinos 3 šaukštai cukrus Padažui: 300 g braškių 3 šaukštai cukrus 1 šaukštas krakmolo
Gaminimas: Želatiną užpilkite 100
ml šalto vandens. Palaikyti apie 20 minučių ir ištirpinti. Į 500 ml virinto vandens įmaišykite cukrų ir sudėkite susmulkintus abrikosų gabaliukus.Įmaišykite želatiną. Sudėti į formeles. Šaldyti 5-7 valandas. Padažas: Sutrinkite braškes su cukrumi. Supilkite 150 ml vandens
ir pakaitinkite ant nedidelės ugnies, kol cukrus ištirps. 100 ml vandens išmaišyti krakmolą ir supilti į braškių masę. Visą laiką maišant kaitinti apie 1-2 minutes. Atvėsinti. Sustingusį želė desertą patiekti su padažu. Skanaus!
|
|
|
|
|