Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Želei:
400 ml konservuotų abrikosų
10 g želatinos
3 šaukštai cukrus
Padažui:
300 g braškių
3 šaukštai cukrus
1 šaukštas krakmolo


Gaminimas:
Želatiną užpilkite 100 ml šalto vandens. Palaikyti apie 20 minučių ir ištirpinti.
Į 500 ml virinto vandens įmaišykite cukrų ir sudėkite susmulkintus abrikosų gabaliukus.Įmaišykite želatiną.
Sudėti į formeles.
Šaldyti 5-7 valandas.
Padažas:
Sutrinkite braškes su cukrumi. Supilkite 150 ml vandens ir pakaitinkite ant nedidelės ugnies, kol cukrus ištirps.
100 ml vandens išmaišyti krakmolą ir supilti į braškių masę. Visą laiką maišant kaitinti apie 1-2 minutes.
Atvėsinti.
Sustingusį želė desertą patiekti su padažu.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai