Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pavilnio Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg prisirpusių agrastų 0,5 kg Dan Sukker uogienių cukraus 100 - 200 g graikiškų riešutų 6 - 8 mandarinai 2 stiklinės vandens
Gaminimas: Agrastus nuvalyti, nuplauti, puode
truputį sugrūsti, suberti išgliaudytus ir pakapotus riešutus, sudėti nuluptų mandarinų skilteles. Užpilti vandeniu ir po truputį užkaitinti. Užvirus supilti cukrų, ir vis pamaišyti kaitinant ant silpnos liepsnos apie 10 - 15 min. Supilstyti uogienę į pačius gražiausius paruoštus
stiklainiukus :) p.s. Kadangi šis cukrus yra skirtas būtent greitesniam uogienių virimui, todėl ir užtenka tiek virimo minučių. O cukruje esantis pektinas agrastų uogienę padaro tiršta (paprastai agrastų uogienės yra skystos).
|
|
|
|
|