Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1.5 stiklinės kvietinių miltų,  
1 stiklinė cukraus,  
1 stiklinė maltų aguonų,
3 kiaušiniai,  
1 stiklinė grietinės,  
1 šaukštelis sodos,  
Truputį druskos,
Truputį vanilinio cukraus,
1 sauja migdolų,  
1 sauja razinų.


Gaminimas:
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius. Suberti aguonas ir miltus. Suminkyti tešlą. Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais. Juos sudėti į skardą, į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną. Kepti apie 20 minučių 180° C temp. orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Aguonos - 5 valg. šaukšt.
Kiaušinis - 1 vnt.
Grietinė - 5 valg. šaukšt.
Cukrus - 5 valg. šaukšt.
Miltai - 1 stikl.

Gaminimas:
Iš visų produktų išminkyti tešlą, iškočioti ir įspausti apskritimus (aš darau su stikline). Kepti gerai įkaitintoje orkaitėje, kol pagels. Pastaba: jeigu mėgstate saldžiau, tai reikės į šiuos sausainiukus įdėti bent šaukštu daugiau cukraus. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai