Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kiaušiniai,
1 stiklinė grietinės,  
1 stiklinė cukraus,
1 stiklinė kvietinių miltų,  
1 šaukštelis kepimo miltelia,  
1 šaukštelis vanilinio cukraus,  
0.5 stiklinės aguonų.


Gaminimas:
Į dubenį įmušti kiaušinius, įberti cukrų, viską gerai išplakti su mikseriu. Įpilti grietinę, suberti vanilinį cukrų ir kepimo miltelius, maišyti tol kol gausis vientisa masė. Suberti miltus ir aguonas, viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tiršta. Ištepti kepimo formą sviestu ir pabarstyti miltais, supilti tešlą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 stiklinės miltų
3 v. š. aguonų
5 v. š. medaus
5 v. š. sviesto
truputį kepimo miltelių
riebalai
truputį riešutų
slyvos persikai arba abrikosai


Gaminimas:
Į didelį dubenį supilti miltus, aguonas, kiaušinius, medų, sviestą. Įdėti žiupsnelį kepimo miltelių. Viską gerai išmaišyti.
Riebalais gerai ištepti skardą ir visą pyrago masę supilti į skardą.
Kepti apie 150-200 laipsnių temperatūroje apie 30min., kol viršus gerai apskrus, bet nepajuoduos (prižiūrėti, kad nesudegtų).
Kai iškeps, išimti ir palaukti kol atvės apie 10-15min.
Galima ant viršaus sudėti vaisius ir, jei turite, pabarstytti cukraus pudra.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai