Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ruseckų g., Kernavės mstl., Širvintų r. sav.,
Senovės g., Kernavės mstl., Širvintų r. sav.,
Šilo g., Kernavės mstl., Širvintų r. sav.,
Traidenio g., Kernavės mstl., Širvintų r. sav.,
Vilniaus g., Kernavės mstl., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Marinatui: 0,5 l vandens 0,5 l svarainių sulčių 1 šaukštas druskos 1 šaukštas cukraus 2 laurų lapeliai (Lauro lapas) 6-8 kvapieji pipirai (Kvapieji pipirai) šakelė peletrūno
(Peletrūnas) 3-4 skiltelės česnako
Gaminimas: Verdančiame truputį pasūdytame vandenyje agurkus plikyti 2-3 min., po to išgriebti ir sudėti į stiklainius. Išvirti marinatą, užpilti ant agurkų, palaikyti 4-5 min. Po to nupilti, užvirinti ir vėl užpilti ant agurkų. Jei
marinuojama mažuose stiklainiuose, marinatą kaitinti 3 kartus, jei dideliuose - marinatą užtenka kartą nupilti ir pakaitinti. Užpylus paskutinį kartą, stiklainius tuoj pat sandariai uždaryti. Vietoj svarainių sulčių galima dėti skiltelėmis supjaustytų jų vaisių. Įdėjus daugiau svarainių,
agurkai bus rūgštesni.
|
|
|
|
|