Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Romenai tai dare? pleistu",? zirklemis",? pjuklu",? kamuoliu", o kaip tai dare paciu zinomiausiu budu graikai,
Koki ruba ir graikai ir romenai laike barbaru rubu, nes tai devejo persai,
Kieno vardas is biblijos veik? ju reiskia? vejo dvelksmas",
Kai Kainas nuzude Abeli, kiek % sumazejo zemes gyventoju skaicius,
Apie iki puses pripildyta stikline optimistas galvoja, kad ji beveik pilna, o pesimistas kad ji beveik tuscia, o kas galvoja "reikia iseiti pirmam, kad nereiktu plauti stikliniu",
Naujoji g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Rožių g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Spalio g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Taikos g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Tulpių g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg aguročių 3 svogūnai 6 kiaušiniai 100 ml grietinėlės 100 g parmezano sūrio 1 sauja mėtų 3 saujos petražolių 2 saujos krapų 4 v. š. alyvuogių aliejaus malti juodieji
pipirai druska Gaminimas: Nuplautus ir kubeliais susmulkintus aguročius sudėkite į virš bliūdo pakabintą kiaurasamtį, užpilkite druska ir palikite 15 min. Tuomet aguročius nusunkite. Keptuvėje su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus pakepinkite susmulkintus svogūnus. Sumaišykite
dubenyje kiaušinius, grietinėlę ir tarkuotą parmezano sūrį. Tuomet į tą patį dubenį sudėkite nusausintus aguročius, pakepintą svogūną, susmulkintas mėtas, petražoles bei krapus, įdėkite druskos bei pipirų ir gautą masę supilkite į aliejumi pateptą kepimo formą. Kepkite maždaug 30-35 min. 180
laipsnių temperatūroje. Skanaus vegetariško apkepo! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams
pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|