Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ka raso zmones, kuriu vaizduote per menka, kad parasyti romana, o atmintis per trumpa, kad rasyti tiesa,
Ji paveda tik tuos, kurie ja turi, kas ji,
Si priklausomybe stipresne negu marichuanos rukymas, bet pigesne negu heroino vartojimas, kas tai,
Pabaikite piratu posaki: tas nenuskes, kam lemta buti ..? ,
Parasykite zodi, kuri visi zmones paraso neteisingai,
Saulės g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Smėlyno g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Sodų g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Suvalkijos g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Šiaurės g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg aguročių 3 svogūnai 6 kiaušiniai 100 ml grietinėlės 100 g parmezano sūrio 1 sauja mėtų 3 saujos petražolių 2 saujos krapų 4 v. š. alyvuogių aliejaus malti juodieji
pipirai druska Gaminimas: Nuplautus ir kubeliais susmulkintus aguročius sudėkite į virš bliūdo pakabintą kiaurasamtį, užpilkite druska ir palikite 15 min. Tuomet aguročius nusunkite. Keptuvėje su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus pakepinkite susmulkintus svogūnus. Sumaišykite
dubenyje kiaušinius, grietinėlę ir tarkuotą parmezano sūrį. Tuomet į tą patį dubenį sudėkite nusausintus aguročius, pakepintą svogūną, susmulkintas mėtas, petražoles bei krapus, įdėkite druskos bei pipirų ir gautą masę supilkite į aliejumi pateptą kepimo formą. Kepkite maždaug 30-35 min. 180
laipsnių temperatūroje. Skanaus vegetariško apkepo! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams
pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|