Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
Tešla:
700-800 gr. aguročių
2  kiaušiniai
apie 1 st. miltų
2 šaukštai krakmolo
druskos
pipirų
50-100gr. fermentinio sūrio

Pertepimas:
3-4 skiltelės česnako
3 kiaušiniai
250 g. majonezo
žalumynų: krapų, svogūno laiškų ir kt.
Gaminimas:
Aguročius sutarkuoti ir palikti 15 min., kad išleistų sultis.

Aguročius sumaišyti su kiaušiniais, įberti prieskonius pagal skonį, įdėti  krakmolą ir miltus. Tešla turi gautis kaip blyneliams - tirštoka, bet ne per tiršta. Skanu į tešlą  įdėti kapotų žalumynų.

Į keptuvę įpilti aliejaus, dėti 3 v. š. tešlos ir išlyginti paviršių. Kepti ant  vidutinės ugnies, kol apskrus, apie 10 min., paskui apversti, kepti kitą pusę dar 5 min. Iš šito kiekio turi gautis 5 blynai ( 24cm. skersmens). Leisti blynams pilnai ataušti.

Pertepimas: kiaušinius išvirti ir sutarkuoti, įspausti česnaką , dėti majonezą, kapotus žalumynus, gerai išmaišyti.

Blynus sutepti pertepimu. Tortą apibarstyti tarkuotu sūriu. Palikti valandai, kad susigertų.

Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai