Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poeas, eilerasciu rinkiniu "Intymios giesmes", "Imago Mortis", "Uzgese chimeros akys", "Katarsis", publicistikos rinkinio "Milfordo gatves elegijos" autorius,
Lietuviu poetas, eileraciu rinkiniu "Zygio draugai", "Osia gimtines berzai", "Berzu lopsine", "Ir nusinese saule miskai", "Ilgesys - ta giesme" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu "Pusletosioms rankoms", "Is darbininko katekizmo", "Ateities dainius", "Naujas rytas", "Neverkit pas kapa", "Ave, vita" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Kukucio balades" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Pavasario balsai", poemu "Jaunoji Lietuva", "Raseiniu Magde", "Musu vargai", dramu "Kestucio mirtis", "Vytautas pas kryziuocius", "Didysis Vytautas - Karalius" autorius,
Gintarė, A.vernicko IĮ,
Gintaras, V. Lukšo Firma,
Gintaras, Sauliaus Mikalausko IĮ,
Gintaras, Klaipėdos Sporto Centras,
Gintaras, Kauno Sporto Klubas,
Jurgio Lebedžio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kadagių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kalno g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Karklų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kaštonų skg., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg bulvių 200 g kiaulienos šoninės 200 g kopūsto 150 g sviesto 400 g grietinėlės truputėlis svogūnų laiškų ir petražolių druskos ir pipirų pagal
skonį
Gaminimas: Išverdame bulves, nukošiame ir šiek tiek nugariname, bet laikome šiltai. Keptuvėje kepame kubeliais pjaustytą šoninę ir virtą smulkintą kopūstą. Mažame puode užverdame pieną ir sviestą. Virtas bulves triname su pienu ir sviestu, kol neliks kruopelių.
Tuomet sudedame šoninę su kopūstais ir gerai išmaišome. Ar nepamiršote druskos ir pipirų? Spalvai ir skoniui pagerinti įdėkite smulkintų petražolių ir svogūnų laiškų. Skaniausia su keptomis dešrelėmis ir padažu.
|
|
|
|
|