Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eišiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 paprikos 1-2 pakeliai plikytų ryžių daržovės pasirinktinai kukurūzai laukiniai 500g vištienos krūtinėlės garstyčių-medaus padažas pipirai, druska ir kt. prieskoniai tarkuotas
sūris
Gaminimas: Išverdame ryžius, palaukiame, kol atvės. Tuo metu ištroškiname vištieną, marinuotą majoneze bei grastyčių-medaus padaže, taip pat daržoves (greičiausias ir pigiausias būdas - šaldytos daržovės). Nupjaustome paprikoms viršūnėles, išskobiame, į vidų sudedame
pagamintą įdarą, ant viršaus dedame tarkuotą sūrį. Uždengiame "kepurėlėmis", kepame apie pusvalandį, 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus! Beje, iš likusios įdaro masės galite išsikepti skanų vištienos-ryžių apkepą, belieka sudėti į atskirą skardą :)
|
|
|
|
|