Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilties g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Vingio g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Vynuogių takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Vyšnių g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Vyšnių takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: Sviestas, 75 gramai Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas Kvietiniai miltai, 400 gramų Pienas, 1 stiklinė Druska, truputį
Įdarui: 0,5 stiklinės cukraus 0,5 stiklinės
susmulkintų lazdynų riešutų 1 kiaušinio baltymas truputis miltinio cukraus pyragėliams pabarstyti aliejaus.
Gaminimas: Į dubenį suberiame miltus, supilame pieną, įdedame trynį, ištirpintą sviestą arba margariną, druskos, gerai išmaišome ir paliekame 1 val. Įdarui išplaktą
baltymą sumaišome su cukrumi ir riešutais. Tešlą iškočiojame, iš jos išspaudžiame skritulius, dedame po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame šakute. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje. Patiekdami pabarstome miltiniu cukrumi.
|
|
|
|
|