Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kai persti gerkle, ciulpi .....,
Kai persti gerkle, ciulpi .....,
Kai rasai laiska, ka klijuoji ant voko,
Kai sildai arba kaitini dujas, ..... ju turis,
Kai skambini is taksofono, tai is korteles mazeja .....,
Ramintos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ramunių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Raseinių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rasytės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rasų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Jautiena, filė, 400 gramų Aliejus, kepimui, truputį Svogūnai, 1 vienetas Garstyčių padažas, 1 šaukštas Alus, tamsus, 500 mililitrų Citrinos, žievelė, 1 vienetas Juoda duona, riekės, 2
vienetai Kmynai, truputį Juodieji pipirai, pagal skonį Druska, pagal skonį
Gaminimas: Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska. Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį). Paruoštą mėsą
apkepinti su aliejumi vartant, užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies. Ištroškintą mėsą supjaustyti skersai raumenų.
|
|
|
|
|