Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nausodžio g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Pamiškės g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Parko g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Pievų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Purienų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Jautiena, filė, 400 gramų Aliejus, kepimui, truputį Svogūnai, 1 vienetas Garstyčių padažas, 1 šaukštas Alus, tamsus, 500 mililitrų Citrinos, žievelė, 1 vienetas Juoda duona, riekės, 2
vienetai Kmynai, truputį Juodieji pipirai, pagal skonį Druska, pagal skonį
Gaminimas: Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska. Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį). Paruoštą mėsą
apkepinti su aliejumi vartant, užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies. Ištroškintą mėsą supjaustyti skersai raumenų.
|
|
|
|
|