Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Suvereni zmoniu bendrija, isikurusi apibreztoje teritorijoje, valdoma valdzios instituciju,
Suvereniu valstybiu sajunga, sukuriama kokiais nors tikslais,
Suvokimo sutrikimas, suvokimas be objekto ar realaus dirgiklio,
Sv. Rasto dalis, kurioje aprasomas Jezaus Kristaus gyvenimas,
Sv. Valentino dienos simbolis,
Vismaliukų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vismaliukų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vismaliukų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2,5 (350 g) stiklinės miltų 0,75 arbatinio šaukštelio sodos 1 žiupsnelis druskos 225 g sviesto, kambario temperatūros 1 stiklinė (215 g) rudo cukraus 0,75 stilinės (150 g) cukraus 1
arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto 2 kiaušiniai 2 stiklinės (apie 225 g) riešutų (pekano, graikiškų, kt.), šiek tiek pasmulkintų 300 g šokolado gabalėlių
Gaminimas: Pagal David Lebovitz receptą iš knygos “Ready for Dessert” Miltus persijoti su
druska ir soda. Atskirame dubenyje mikseriu išsukti sviestą, cukrų, rudą cukrų ir vanilę. Atsargiai nepermaišyti - sukti reikia tik tol, kol viskas susimaišo į vientisą masę. Po vieną dėti kiaušinius, kaskart gerai išmaišant. Suberti persijotus miltus, vėl gerai išmaišyti. Įmaišyti
riešutus ir šokoladą. Tešlą padalinti į keturias lygias dalis. Kiekvieną dalį sukočioti į maždaug 20 cm ilgio dešrą, ją susukti į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve keliom valandom arba nakčiai. Kepimo skardą iškloti Silpat plėvele arba sviestiniu popieriumi. Orkaitę įkaitinti iki 175 oC
(350oF). Išsukti sustandėjusią sausainių tešlą iš plėvelės, pjaustyti ją į maždaug 2 cm storio diskelius ir dėlioti juos and skardos, paliekant maždaug 5-6 cm tarpus tarp sausainių. Kepti maždaug 10 minučių. Vos tik sausainių viršus pradės ruduoti, juos iškart traukti iš orkaitės. Sausainiai
atrodys neiškepę, tačiau atvėsę jie sustandės ir bus tikrų tikriausiais PUIKUMĖLIS!! Sausainiams leiskite pilnai atvėsti skardoje, po to laikykite sandariai uždarytame inde.
|
|
|
|
|