Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Kučinskio g., Plungės m., Plungės r. sav.,
J. Pabrėžos g., Plungės m., Plungės r. sav.,
J. Pabrėžos skg., Plungės m., Plungės r. sav.,
J. Tumo-Vaižganto g., Plungės m., Plungės r. sav.,
J. Žilevičiaus g., Plungės m., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g ančiukų širdelių 400 g pupelių, konservuotų 4 skiltelių česnako 6 lapelių baziliko, šviežio Druskoa, pipirų
Gaminimas: Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti
aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais. Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės. Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Skanaus
|
|
|
|
|