Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Oksidai buna baziniai, rugstiniai ir .....,
Pagrindinis bulgaru patiekalas,
Kaip vadinamas procesas, kurio metu metalai, kaip pvz. Aliuminis, tycia elektrolize padengiami oksido plevele,
Motorlaivis is 3 korpusu, sujungtu bendru deniu,
Kaip vadinamas Atenu ir Makedonijos taikos susitarimas, pasirasytas 346 m.pr.m.e. Pelenoje [kilm.],
J. Biliūno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Bobrovskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Čerskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Franko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Galvydžio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Žuvies, iš ežero (pvz. lyno, lydekos) 3 v.š. prieskonių (žuvies kepsniams) 1 šakelės rozmarino, šviežios 1 laimo 50 g aliejaus 1 a.š. druskos
Gaminimas: Nuskustas,
išvalytas, išplautas žuvis ištrinti aliejaus, citrinos sulčių, prieskonių, druskos mišiniu, įdėti po rozmarino šakelę ir palaikyti apie 4 val. Kepti apie 1 val orkaitėje ant grotelių ar kepsninėje.
|
|
|
|
|