Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lūksto Sodų 2-oji g., Graužų k., Telšių r. sav.,
Lūksto Sodų 3-oji g., Graužų k., Telšių r. sav.,
Lūksto Sodų 4-oji g., Graužų k., Telšių r. sav.,
Lūksto Sodų 5-oji g., Graužų k., Telšių r. sav.,
Gurkalnio g., Janapolės mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
300 g veršienos 100 g avienos 2 svogūnai 1 šakelė petražolių žiupsnelis kalendros malti juodieji pipirai druska
Gaminimas: Du kartus sumalti avieną ir
veršieną. Supjaustyti svogūną mažais kubeliais. Sumaišyti mėsą su svogūnu, prieskoniais, druska bei žalumynais. Gerai išmaišyti faršą ir pamėtyti į gilų indą, kad jis taptų minkštesnis. Įdėti faršą į šaldytuvą ir palaikyti apie 30-40 min. Rankoms vilgyti galima pasiruošti indą su
vandeniu, skiestu trupučiu acto. Pamirkius rankas vandeny, iš faršo suformuoti apie 15 cm ilgio pailgus kotletus. Juos atsargiai, kad neatsirastų įplyšimų perverti mediniu iešmu. Kebabus geriausia apkepinti virš žarijų arba apie 20 min. orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje. Jei kebabai
kepami keptuvėje, juos reikia kepti ant nedidelės ugnies. Iškeptus dar karštus kebabus patiekti su mėgstamomis daržovėmis. Skanaus!
|
|
|
|
|