Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kompanija pigiausiai teikianti mobiliojo rysio paslaugas Lietuvoje,
Kompanija, draugija,
Kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: 630, 330, fisio 825, fisio 625,
Kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: 909 dual s, 909 dual, com 908, com 509,
Kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: azalis 238, ozeo 8@8, ozeo, savvy db,
Salų g., Salų k., Vilniaus m. sav.,
Slankų g., Salų k., Vilniaus m. sav.,
Sniegenų g., Salų k., Vilniaus m. sav.,
Suopių g., Salų k., Vilniaus m. sav.,
Upokšnio g., Salų k., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,8 kg anties 2 šaukšteliai grūdėtų garstyčių 2 šaukštai medaus rozmarinas čiobrelis kmynai pipirai druskos Įdarui:
apelsinas svogūnas obuoliai
rūgštūs slyvos šaldytos (pamerkti rome) sviestas
Gaminimas: Antį gerai išvalome, ties šlaunimis praduriame šakute, kad išvarvėtų nereikalingi geltoni taukai. Įtriname mišiniu pasiruoštu iš pirmųjų ingridientų, dedame į indą, uždengiame ir pastatome parai šaltai. Vidų
įtriname sviestu, po gabalėlį sviesto dedame po kiekviena šlaunele, į vidų kišame pjaustytą į 4 dalis svogūną, apelsiną, obuolių ir rome mirkytas kelias valandas slyvas. Sultis nuo slyvų supilame į anties vidų, įdėti dar šakelę rozmarino. Antį sandariai susukti į foliją. Apdėti obuoliais,
apelsinais ir bulvėmis. Bulves galima valandą prieš palaikyti aliejaus-česnako-kmynų mišinyje, paskui apsukti plonai pjaustyta šonine. Taip paruoštą skardą vėl apdengti folija ir šauti į orkaitę 190 laipsnių 1 val ir 40 minučių. Po tiek kepimo laiko, skardą ištraukti nuimti visas folijas,
antytę aptepti soja+ medus padažu ir leisti jai apskrusti dar 20 min. Išėmus iš karto nepjaustyti, nes išbėgs sultis, leisti pastovėti 10 min. P.s. buvau prisiskaičius daug įspėjimų, kad nuo per ilgo kepimo antis taps sausa, tikrai ne! taip paruošta antis puikiai nusineria nuo savo kaulelių
ir išlieka kaip matote foto sultinga ir ne sausa :) Skanaus!!!
|
|
|
|
|