Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 jautienos antrekotai (3 cm storio, po 700 g)
1 šaukštelis aštriųjų garstyčių
2 šaukštai aliejaus
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
žiuspnelis druskos
400 konservuotų raudonųjų pupelių
400 g konservuotų žaliųjų pupelių
1 česnako skiltelė
1 šaukštas žalumynų sviesto


Gaminimas:
Peiliu įpjauti riebius mėsos pakraštėlius, kad kepami mėsos gabaliukai nepakeistų formos. Antrekotas aptepti garstyčių, aliejaus ir pipirų mišiniu.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, dėti mėsos griežinėlius ir po 1 minutę kepti iš kiekvienos pusės. Sumažinti ugnį ir dar pakepinti po 15 minučių. Kepamą mėsą retkarčiais apversti.
Mėsą pasūdyti, nukelti nuo viryklės ir palikti 10 minučių.
Pupeles šiek tiek pakaitinti savo sultyse. Česnako skiltelę perpjauti pusiau ir česnakų spaudykle išspausti ant pupelių. Sudėti žalumynų sviestą ir išmaišyti. Pupelių salotas pasūdyti ir tiekti į stalą su mėsa.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai