Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g jautienos nugarinės
3 apelsinai
4 skiltelės česnako
100 ml majonezo
100 ml jogurto
imbieras
juodieji pipirai
prieskoniai mėsai
2 šaukšteliai garstyčių padažo
200 g pievagrybių


Gaminimas:
Česnaką sugrūdam ir sumaišome su majonezu, garstyčiomis, jogurtu ir visais prieskoniais. Išspausti 1 apelsino sultis ir įmaišyti į visą masę. Mėsą supjaustyti 6 storomis riekelėmis ir kapoti peiliu iš abiejų pusių (taip išmušta mėsa geriau pasisavins padažo skonį).
Apelsinus padalinti į 4 dalis. 1 dalies sultis išspausti ant vieno kepsnio ir t.t. Palikti 5 - 10 min pastovėti. Mėsą aptepti padažu iš abiejų pusių ir dėti į skardą. Sudėti šampinjonus be kotelių ir užpilti ant jų likusį padažą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 - 20 min. Per vidurį kepimo mėsą vėl apšlakstyti likusių apelsinų sultimis. Valgyti su orkaitėje keptomis bulvemis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai