Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 apelsinai
650 g cukraus
600 ml vandens
400 g juodojo šokolado


Gaminimas:
Supilame į puodą 300 ml vandens ir sudedame į jį apelsinų griežinėlius ir paverdame apie 5 min.
Tuomet apelsinų griežinėlius nusunkiame.
Į puodą supilame likusius 300 ml vandens bei cukrų ir paverdame kol cukrus ištirpsta.
Cukrui ištirpus į puodą sudedame apvirtus apelsinų griežinėlius ir verdame apie 1 valandą (griežinėlių žievelės turi būti skaidrios).
Išvirtus griežinėlius išgriebiame, nuvarviname sirupo perteklių ir. sudėję ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, dedame į 120 laipsnių temperatūros orkaitę ir padžioviname apie 15-20 min.
Pravėsusius griežinėlius merkiame į ant garų ištirpintą šokoladą ir sudedame ant kepimo popieriaus, kad atvėstų ir sustingtų šokoladas.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai