Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eišiškių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 apelsinai 650 g cukraus 600 ml vandens 400 g juodojo šokolado
Gaminimas: Supilame į puodą 300 ml vandens ir sudedame į jį apelsinų griežinėlius ir paverdame apie 5
min. Tuomet apelsinų griežinėlius nusunkiame. Į puodą supilame likusius 300 ml vandens bei cukrų ir paverdame kol cukrus ištirpsta. Cukrui ištirpus į puodą sudedame apvirtus apelsinų griežinėlius ir verdame apie 1 valandą (griežinėlių žievelės turi būti skaidrios). Išvirtus
griežinėlius išgriebiame, nuvarviname sirupo perteklių ir. sudėję ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, dedame į 120 laipsnių temperatūros orkaitę ir padžioviname apie 15-20 min. Pravėsusius griežinėlius merkiame į ant garų ištirpintą šokoladą ir sudedame ant kepimo popieriaus, kad
atvėstų ir sustingtų šokoladas. Skanaus.
|
|
|
|
|