Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 porcijoms

Dešrelės, didelės, 4 vienetai
Pievagrybiai, 100 gramų
Rauginti agurkai, 1 vienetas
Kiaušiniai, 1 vienetas
Fermentinis sūris, 50 gramų
Grietinė, 1 šaukštas
Margarinas, 1 šaukštas
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Kario prieskoniai, truputį

Gaminimas:
Sūrį sutarkuokite, jei reikia susmulkinkite pievagrybius, supjaustykite smulkiai agurkelį. Kiaušinį išplakite su grietine ir prieskoniais, sudėkite visas daržoves. Dešreles perpjaukite išilgai ir įdarykite daržovėmis. Dėkite jas į margarinu išteptą skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite apie 10 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Skanu su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 didelės dešrelės
100 g pievagrybių
1 raugintas agurkas
50 g fermentinio sūrio
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas margarino
kario prieskoniai
druska ir pipirai


Gaminimas:
Sūrį sutarkuokite, jei reikia susmulkinkite pievagrybius, supjaustykite smulkiai agurkėlį. Kiaušinį išplakite su grietine ir prieskoniais, sudėkite visas daržoves. Dešreles perpjaukite išilgai ir įdarykite daržovėmis. Dėkite jas į margarinu išteptą skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite 10 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Skanu su bulvių koše ir agurkėliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai